Bygg smartare med bostadsmoduler

Bostadsmoduler direkt från fabrik

Tillverkningen av våra hotell- och bostadsmoduler sker i kontrollerad, industriell miljö i vår fabrik i Norrland. Därifrån levereras de till byggarbetsplatsen där de lyft på plats och ansluts till el, vatten och avlopp. Enklare än så blir det inte.

 

Modulbredder med full kompatibilitet: 3100–4150 mm
Konstruktion: Stålstomme
Självbärande: Vår konstruktion gör att man kan bygga väldigt höga hus

Bostadsmoduler: hur funkar det?

Vad gör våra bostadsmoduler så smarta och kostnadseffektiva? Lyssna när Anders Byström, marknadsdirektör på Part Group, samtalar med Magnus Jansson, VD på PCS Modulmontage, och Roger Henriksson säljare/projektledare, om hur arbetet går till och vilka fördelar det för med sig.

Varför bostadsmoduler?

Isolamins byggmoduler är:

  • Leveranssäkra
  • Tidsbesparande
  • Kostnadseffektiva
  • Högkvalitativa
  • Anpassningsbara

Part Groups prefabricerade moduler erbjuder ett smart och kostnadseffektivt sätt att skapa högkvalitativa och projektspecifika lösningar. De är byggda i en kontrollerad industriell miljö, skyddade från skiftande väderförhållanden och anpassade efter dina behov. Dessutom minskar arbetsledningsbehoven på byggarbetsplatsen.

Allt som allt innebär våra bostadsmoduler effektivare logistik och bättre ekonomisk ställning för byggprojekt.

Part Groups bostadsmoduler tillverkas med både standard- och speciallösningar.

1 RoK A

1 RoK B

1 RoK C

2 RoK A

2 RoK B

3 RoK A

3 RoK B

Projektanpassade lösningar

Att designa miljöer som inspirerar och stödjer ett rums tänkta funktioner till en begränsad budget är en utmaning. Med Part Groups prefabricerade moduler får du högkvalitativa, projektanpassade lösningar som är anpassade efter att utnyttja utrymmet på bästa sätt. Vi tar fram design och möbler efter dina önskemål och bygger projektanpassade lösningar för såväl stora som små serier.

Vill du veta mer om våra bostadsmoduler?

Kontakta en av våra säljare på Isolamin,
så berättar vi mer om det.

Referensprojekt

Bostadsmoduler till Kv Mården i Kalix

Kv Mården i Kalix har ritats av vår arkitekt Andreas Stenman och byggts med våra bostadsmoduler. Hyreshuset erbjuder lägenheter med 1–3 rum och hyrs ut via Kalixbo

Bostadsmodueler för hotell till XPO Arlandastad

Se hur det 12 våningar höga hotellet i Arlandastad byggdes från projektstart till färdigt, med våra bostadsmoduler för hotell.

Följ projektet steg för steg här.  

Rulla till toppen